Viktig info ang oppgraderinger på Notodden Flyplass!

I forbindelse med oppgraderingen av nye banelys på Notodden flyplass, så vil det bli noen begrensninger for oss gjennom sommeren og høsten. Dette er for å få gjennomført oppgradering mest mulig smidig for alle parter. Følgende gjelder:

– I perioden juni-september (nærmere dato kommer) skal det rundt hele rullebanen graves 5 m brede og 1 m dype grøfter. Entreprenøren vil jobbe kveld/natt.

– Rullebanen må stenges i tidsrommet det arbeides, noe som fører til at banen åpner om morgenen når bergensflyet går, og stenger kl 1730. Det vil da bli hvite kryss på rullebanen, og det vil ikke være tillatt å lande etter stengetid.

– I noen perioder er det mulig at det kun arbeides i nordenden av rullebanen, og en kan da forhøre seg med tårntjenesten om en kan lande på kort bane også i stengetid. Dette vil være unntaksvis, og må i alle tilfeller koordineres med tårntjenesten!

– Sjøflytrafikk vil gå som normalt, og en kan kjøre til/fra sjøflyhavn som vanlig.

– Notodden flyplass kan ikke garantere at rullebanen vil være åpen alle helger, og den kan også bli stengt på dagtid. Følg med på NOTAM og ring tårnet for informasjon den dagen du skal ut å fly.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *